Werkwijze
De all inclusive aanpak

Bij Picasse houden we niet van half werk. Daarom kiezen we voor de all-inclusive aanpak.

1. Analyse & advies

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we graag weten hoe de alarmerings- en communicatieprocessen in je organisatie eruit zien. We leggen uit hoe Picasse werkt en bespreken een aantal mogelijke oplossingen.

2. Bestaande situatie analyseren

We onderzoeken of we bestaande apparatuur kunnen gebruiken. Mogelijk is er extra hardware nodig, zoals bijvoorbeeld alarmeringstablets of alarmknoppen. Natuurlijk nemen we dit mee in onze analyse.

3. Modules bepalen

We brengen advies uit en bespreken samen welke modules van ons communicatieplatform geschikt zijn voor de organisatie.

4. Offerte opstellen

Op basis van de antwoorden van de eerste drie stappen maken wij een offerte op maat. Toelichting nodig? Natuurlijk nemen we daar graag de tijd voor.

5. Implementatie Picasse

De implementatie van het Picasse communicatiesysteem. Wij kunnen het traject volledig verzorgen, maar je kunt er ook voor kiezen het zelf te doen met intensieve ondersteuning van onze kant (testen, trainen en het verzorgen van een kick-off voor de deelnemers).

6. Onderhoud & optimalisatie

Na de implementatie is het Picasse systeem klaar voor gebruik, maar we zorgen ervoor dat je er niet alleen voor staat. Wij houden geregeld contact voor onderhoud, updates en optimalisatie. Natuurlijk kun je ook met vragen of problemen altijd bij ons terecht.