Oproepen komen niet met geluid aan wanneer mijn telefoon op de vergaderstand staat

• Check of het volume niet zo zacht hebt ingesteld dat je het niet meer hoort.
  • Check of je toestel niet in de vliegtuigmodus staat.
  • Heb je de

Mijn aanwezigheid wordt niet juist weergegeven in het Picasse systeem

• Ga naar “Instellingen” en vervolgens naar “Privacy” en check of “Locatievoorzieningen” aan staat.
  • Klik vervolgens op “Locatievoorzieningen” en kijk of de “Picasse ontvanger” op “Altijd Aan” staat.
  • Check of je de laatste update hebt van IOS en van de Picasse App.
  • Check of je Wifi en mobiele data AAN staan.
  • Check of de energiebesparingsmodus UIT staat (“Instellingen” dan “Battery”).
  • Check of er geen VPN verbindingen en/of virusscanners aan staan.
Last Updated On november 11, 2019