Hoe ontvang ik oproepen met de iPhone app?

Oproepen ontvangen

Je organisatie kan op verschillende manieren berichten naar je sturen nl:

• Door gebruik te maken van  de Picasse App
  • Door SMS notificaties te sturen
  • Via telefonische oproep (optioneel)
  • Eventueel kun je ook geïnformeerd worden door middel van een e-mail.

Oproepen accepteren via de App als je niet ingelogd bent

Wanneer je opgeroepen wordt en niet ingelogd bent op je telefoon, zie berichten op je telefoon binnenkomen en hoor je alarmerend geluid (instelbaar).

Het eenvoudigste is het om het bericht van de App naar Links te swipen en dan op “Bekijk” te klikken (zie afbeelding 2), je kunt het bericht dan meteen accepteren of weigeren (zie afbeelding 3).

Oproepen accepteren via App als je wel ingelogd bent

Als je wel ingelogd bent op je telefoon dan krijg je direct een melding, deze kun je accepteren of afslaan.

Oproepen accepteren via SMS

Ook kun je accepteren door (binnen 5 min. na ontvangst) een willekeurige reactie te sturen op de ontvangen SMS. Let op: het systeem kan NIET lezen en ziet elke reactie als een acceptatie (zie afbeelding 4).

Oproepen via telefoon

Tevens kun je reageren op de telefonische oproep (als je organisatie heeft gekozen om deze ook te gebruiken). Je wordt gebeld, de melding wordt voorgelezen en je reageert dmv een keuzemenu.