Hoe meld ik me af voor of tot een bepaalde tijd op de iPhone app?

• Support
  • iPhone
  • Hoe meld ik me af voor of tot een bepaalde tijd op de iPhone app?

In de Picasse App kun je jezelf indien gewenst voor een bepaalde tijd afmelden. Druk daarvoor op de knop achter “beschikbaar” (afbeelding 13) en kies vervolgens de periode waarin je niet beschikbaar bent. Gedurende de geselecteerde tijdsduur word je niet opgeroepen (dit geldt voor alle groepen waarin je bent geregistreerd), na het verstrijken van de ingestelde tijd word je automatisch weer aangemeld

Afbeelding 13: Jezelf afmelden voor bepaalde tijd

Daarnaast kun jij je ook afmelden tot een bepaalde datum en tijd. Kies daaarvoor “Niet beschikbaar tot…” en kies vervolgens de gewenste datum en tijd, zie onderstaand screenshot.