Hoe installeer ik de iPhone app

1. Voordat je begint…

• Zorg dat je bent geregistreerd in het Picasse systeem
  • Zorg dat je je inloggegevens voor de App Store bij de hand hebt.
  • Zorg dat Wi-Fi AAN staat.
  • Zorg ervoor dat Locatievoorzieningen AAN staat.
  • Zorg ervoor dat je Energiebesparingsmodus UIT staat.
  • Zorg ervoor dat je de laatste versie van iOS hebt geïnstalleerd.

2. Installatie van de Picasse App

1. Verwijder eventuele oude versies van de app

2. Ga naar de App Store op je telefoon en zoek “Picasse” en download deze

3. Installeer de applicatie volgens de instructies op het scherm

4. Open de app

5. We vragen we of we je berichten mogen sturen, druk op “sta toe”

6. Daarna vragen we je of we ook kritieke meldingen mogen sturen. Druk op “sta toe” zodat we ook meldingen kunnen sturen als je telefoon op stil staat.

7. Registreer jezelf met je mobiele nummer (zonder de eerste 0) en druk op registreer.

8. Binnen enkele seconden ontvang je een SMS met daarin een activatiecode, zorg ervoor dat de code in het veld komt door deze er in te kopiëren of de code hierin te typen.  Let op: de code is max 10 minuten geldig

9. De app vraagt om toegang tot je locatie, kies > Bij gebruik van app (Let op deze instelling wordt later gewijzigd*)

Instellen locatievoorzieningen

1. Ga naar INSTELLINGEN en  Kies hier de PICASSE RECEIVER APP

2. Kies locatie

3. Zet “sta toegang tot locatie to op Altijd

4. Instellen Berichtgeving

Om te zorgen dat Picasse berichten te allen tijde te zien is op het scherm en niet uit beeld verdwijnen kun je je de berichtgeving voor Picasse app aanpassen.

1. Ga naar instellingen en Selecteer de Picasse Receiver app uit de lijst

2. Selecteer berichtgeving (afbeelding 7)

3. Selecteer Strookstijl afbeelding 9

4. Zet strookstijk op blijvend

5. Klaar!

Last Updated On november 15, 2019