Zorg

Efficiënte hulpverlening en bedrijfsveiligheid in de zorg

Ziekenhuizen, verpleeghuizen, bejaardentehuizen en instelling in de geestelijke gezondheidszorg worden steeds vaker blootgesteld aan nieuwe en complexe uitdagingen op het gebied van alarmering en kritieke noodcommunicatie. Op de één of andere manier vertrouwen artsen, zorgprofessionals, IT-managers, facility managers, patiënten en bezoekers allemaal op veilige en betrouwbare kritieke waarschuwingssystemen en urgente noodcommunicatie.

Zorgorganisaties kunnen het systeem van Picasse gebruiken om waarschuwingen die vanuit verschillende systemen binnenkomen, te beheren en te controleren. Verpleegkundig personeel met verschillende rollen en verantwoordelijkheden kan eenvoudig worden georganiseerd en gestroomlijnd, zodat waarschuwingen alleen naar de juiste personen worden gestuurd. Dit helpt teams sneller te reageren, irrelevante waarschuwingen te negeren en de efficiëntie van de zorg te verhogen. Met de oplossing van Picasse kan je verschillende rollen binnen jouw teams definiëren en waarschuwingen veilig en efficiënt verzenden via diverse communicatiekanalen.

Centralisatie van verschillende alarmen

Het Picasse systeem integreert alle alarmsystemen, waaronder verpleegoproepen, brandmeldcentrales, gebouwbeheersystemen, patiëntbewaking en infuuspompen.

Kritieke berichten

Door toenemende automatisering en digitalisering genereren steeds meer systemen alarmmeldingen. Als deze alarmsystemen onvoldoende geïntegreerd zijn, gaat het overzicht gemakkelijk verloren. Picasse biedt oplossingen voor de integratie en centralisatie van een breed scala aan systemen op de locatie van de klant, evenals voor het combineren ervan met horizontale toepassingen zoals Building Automation Systems (BAS) en andere, stand-alone oplossingen. Picasse biedt een high-availability messaging-as-a-service-oplossing (MaaS) die, naast het verzenden van berichten, de implementatie van nood-, alarm- en berichtconcepten met gerichte escalatie en opgeslagen alarmplannen mogelijk maakt. Zo bereikt de juiste boodschap altijd snel en betrouwbaar de juiste ontvanger.

We staan voor jou klaar

Voor vragen over de werking van het Picasse systeem of als je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder op weg.