Vastgoed

Risicobeheersing & urgente communicatie oplossingen voor vastgoed organisaties

Het is een uitdaging voor vastgoedbeheerder om continu op de hoogte te blijven van het aantal aanwezige op een locatie. Dit wordt eveneens versterkt door het feit dat het aantal medewerkers dat thuis werkt sinds Corona enorm is toegenomen. Dit is essentiële informatie als het gaat om medewerkers en bezoekers, maar cruciaal aan het goed om het aantal aanwezige BHV-ers. Want hoe meer personen er aanwezig zijn op een locatie des te meer BHV-ers er moeten zijn.

Met Picasse heb je dankzij een gebruiksvriendelijk aanwezigheidsregistratie direct inzicht vanuit de receptie of meldkamer over het aantal aanwezige. Zo kan er snel gehandeld worden zodat er altijd voldoende BHV-ers aanwezig zijn. In het geval dat er inderdaad (te) weinig BHV-ers aanwezig zijn, kan er makkelijk en snel een waarschuwingsbericht via Picasse verstuurt worden. Zo kom je als bedrijf nooit meer voor een verassing te staan.

We staan voor jou klaar

Voor vragen over de werking van het Picasse systeem of als je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder op weg.