Transport & Logistiek

Hulp nodig onderweg?
Picasse reist met je mee!

Als je onderweg bent is het essentieel dat je efficiënt en makkelijk actie kan ondernemen in het geval van een incident. Als chauffeur maak je naast veel leuke dingen ook vervelende dingen mee helaas. Dingen als agressie, beroving en pech onderweg zijn niet uitgesloten. Dankzij Picasse kun je in lastige situaties altijd alarm slaan zodat je er niet alleen voor staat.

Met Picasse heb je namelijk een:

  • 100% betrouwbaar systeem.
  • Gemakkelijk en discreet alarm slaan.
  • Centrale kan ongemerkt meeluisteren.
  • Snel en gericht ingrijpen bij uiteenlopende crisissituaties.
  • Meer veiligheid voor de chauffeur en de passagiers

Picasse helpt transport en logistieke organisaties ontzorgen
Als elke seconde telt helpt Picasse met het oproepen van BHV-ers en beveiligers.  Soms is het urgent en een andere keer is het puur ter info. Maar in beiden gevallen wil je dat er iemand of een groep efficiënt en snel geïnformeerd wordt.

Om goed te kunnen opereren in het magazijn zoals onderweg worden de mobiele personen uitgerust met een draadloze alarmknop.

Omdat er in de transport en logistieke sector veel mobiel gewerkt wordt heeft Picasse een handige alleenwerkers knop. Deze knop kan discreet ingedrukt worden voor hulp waarna er een spraak-luister verbinding word opgezet zodat de helpers meteen kunnen horen wat er aan de hand is. Tevens wordt er een bericht verzonden met locatie zodat de hulpverleners weten waar het incident zich afspeelt.

Even overleggen
Wil je nog graag even met het team overleggen? Geen probleem. We zorgen er voor dat je  automatisch via teleconference of portofoon-functie direct met elkaar kunt praten.

Soms komt het wel eens voor dat iemand niet beschikbaar of bereikbaar is. Picasse gaat dan automatisch volgens protocol op zoek naar de eerst beschikbare collega.  Zo hoef jij niet te zoeken en gaat er zo min mogelijk tijd verloren. Picasse monitort daarnaast bereikbaarheid van de telefoons en stuurt direct een bericht als collega’s niet bereikbaar zijn zodat je snel actie kunt ondernemen.

Zorg voor veilig onderweg
Zorg dat ook jouw personeel veilig is onderweg en neem vandaag nog contact op met Picasse.

We staan voor jou klaar

Voor vragen over de werking van het Picasse systeem of als je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder op weg.