Beveiliging

Efficiënte bedrijfsveiligheid & hulpverlening

Als beveiliger heb je niet altijd een vaste werkplek. Daarnaast ben je vaak ook nog in de nacht aan het werk en in sommige gevallen zelfs alleen. Zodoende is het van cruciaal belang dat je in geval van bijvoorbeeld een incident efficiënt en makkelijk hulp kan oproepen.

Met Picasse is er altijd iemand in de buurt. Er zijn verschillende mogelijkheden zodat het altijd aansluit bij het werk wat je doet, omdat we bij Picasse weten dat het niet altijd realistisch is om via de smartphone alarm te slaan. Zodoende heeft Picasse een noodknop, hierbij draag je een fysieke knop waarmee een alarmmelding verstuurt kan worden.

Picasse voor alleen werkers
Daarnaast biedt de Picasse app ook een alleenwerkers optie en een val alarm. De alleenwerkers optie werkt zo dat er na een vooringestelde tijd een waarschuwing wordt verstuurd. De beveiliger heeft dan een aantal seconden om te reageren voor de alarmering verstuurt zal worden.

Het val alarm
Het val alarm daarentegen vangt een vallend signaal op. In het geval van een aanval, flauwvallen of struikel-partij wordt automatisch het val alarm geactiveerd.

Alles in één apparaat
Kortom wil je af van een hoop extra gesjouw en zo veilig, snel en efficiënt mogelijk een oproep kunnen versturen dan is Picasse het systeem voor jou.

We staan voor jou klaar

Voor vragen over de werking van het Picasse systeem of als je meer wil weten over wat Picasse voor jou kan betekenen. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder op weg.