Picasse in gezondheidszorg

Picasse helpt ziekenhuizen ontzorgen.

Als elke seconde telt helpt Picasse met het oproepen van operatieteams en artsen.  Soms is er iemand in levensgevaar en soms heeft het iets minder haast. Het is altijd belangrijk dat ze snel in het ziekenhuis zijn.

Makkelijk zorgverleners oproepen

Stel je voor, je zit achter de balie  er komt een spoedgeval binnen… Met enkele drukken op de knop roept Picasse volgens het juiste protocol de  (chirurg), de anesthesioloog, een anesthesiemedewerker en twee operatieassistenten op. Ze accepteren de oproep en je weet  meteen dat ze onderweg gaan. Wil je nog graag even met het team overleggen? Geen probleem. We zorgen er voor dat je  automatisch via teleconference of portofoonfunctie direct met elkaar kunt praten. 

Soms komt het wel eens voor dat iemand niet beschikbaar of bereikbaar is. Picasse gaat dan automatisch volgens protocol op zoek naar de eerst beschikbare collega.  Zo hoef jij niet te zoeken en gaat er zo min mogelijk tijd verloren.   Picasse monitort daarnaast bereikbaarheid van de telefoons en stuurt direct een berichtje als collega’s niet bereikbaar zijn zodat je snel actie kunt ondernemen. 

Gemak voor zorgverleners

Voor de hulpverleners is Picasse een uitkomst. Je hoeft niet meer langs de receptie om je telefoonnummer achter te laten of een pieper op te halen. In onze app  kun je aangeven dat je beschikbaar bent voor dienst en de receptie ziet weet automatisch dat je klaar staat om te helpen.