Picasse voor alleenwerkers

Picasse helpt je de nacht door

Nachtportier bij een gemoedelijk hotel in de binnenstad. Een leuke bijbaan als student, maar niet als je te maken hebt met dronken, ruziënde hotelgasten. Dankzij Picasse kun je gelukkig altijd alarm slaan.

  • Snel hulp inroepen als het uit de hand loopt.
  • Direct collega's waarschuwen.
  • Makkelijk te gebruiken, op je eigen smartphone.
  • Betrouwbare oplossing waar je van op aan kunt.
  • Een veilig gevoel!

Picasse helpt ook helpen bij:

Onze oplossing

Gast in nood

Om 3 uur 's nachts krijg je een telefoontje uit een van de kamer. Een van de gasten meldt dat zijn kamergenoot niet lekker is geworden en onderuit is gegaan.

Alarm

Je pakt je smartphone en slaat meteen alarm. Vervolgens hol je met de verbanddoos en AED naar boven om eerste hulp te verlenen.

Er komt hulp aan

In de hotelkamer zie je een jonge vrouw liggen. Ze reageert wel, maar is helemaal verkrampt. Je begint met de eerste hulp, samen met je collega van de TD. Gelukkig komt de ambulance eraan!

Onze aanpak

1
2
3

Implementatie

We zetten je eigen omgeving op.

Optimalisatie

Jij voegt je collega's met hun telefoonnummers toe en je geeft aan binnen welke afstand ze opgeroepen moeten worden.

Support

Je collega's installeren de app en zijn direct oproepbaar.

Wij zijn Picasse

Wij leveren al jaren oplossingen waarmee we je helpen met het coördineren van communicatie bij incidenten en in crisissituaties. Onze missie is mensen te helpen met helpen.

“Vertrouw op Picasse. Picasse helpt helpen.”

We hebben groot respect en zijn trots op hulpverleners en we willen zeker zijn dat ze op ons kunnen vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en we helpen graag hun werkomgeving en de wereld een beetje veiliger te maken. We zijn trots op onze mensen die met veel passie en toewijding anderen helpen bij het helpen. We geloven in onze oplossing die ‘gewoon werkt’ en er altijd is als dat nodig is. We zijn altijd bezig met verbeteren. Al 17 jaar!

Wij zijn Picasse

  • Picasse is makkelijk te gebruiken
  • Picasse ontzorgt in stressvolle tijden
  • Picasse is betrouwbaar & efficiënt