Over Picasse
Passie voor innovatie sinds 2001

Picasse helpt organisaties met urgente communicatie en risicobeheersing sinds 2001

Vanaf het begin hebben we ingezet op de mobiele telefoon als hét centrale instrument voor urgente communicatie oplossingen. Daardoor hebben we een flinke voorsprong op onze concurrenten genomen.

In loop van de jaren hebben we een eigen innovatief communicatieplatform ontwikkeld waarin veiligheid en continuïteit voorop staan. Wij zijn er trots op dat onze eerste klant uit 2001 (Kema) nog steeds een tevreden gebruiker van ons systeem is.

Over ons

Bij Picasse zijn we ervan overtuigd dat organisaties behoefte hebben aan één gebruiksvriendelijk systeem dat personen simpel, veilig en snel informeert over incidenten en calamiteiten. Picasse gelooft daarbij dat de mobiele telefoon hét middel is om deze berichten te ontvangen.

Het team van Picasse bestaat uit deskundige, betrokken professionals die zich inzetten om de werkomgeving van onze gebruikers veiliger te maken. Een aantal van onze medewerkers aan het woord:

Petra Veldkamp: “Mijn collega’s en ik proberen zo goed mogelijk te luisteren naar de specifieke uitdagingen van elke klant. Door onze ervaring en de flexibele opzet van het Picasse systeem kunnen we zeer verschillende organisaties voorzien in hun behoefte aan urgente communicatie. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus we leveren altijd een oplossing op maat. Het geeft mij veel voldoening dat wij met het Picasse een belangrijke bijdrage geven aan de veiligheid van de werkomgeving van onze klanten.”

Hans Hendriksen: “Bij Picasse hechten we veel waarde aan continuïteit en goede ondersteuning van de gebruikers. Met onze 24/7 monitoring kunnen wij eventuele problemen vaak al proactief oplossen. Verder kunnen onze klanten altijd bij ons terecht met vragen of problemen. De meeste functionele en technische zaken lossen wij meestal direct op met behulp van remote beheer. Lukt dat niet, dan bespreken we de gestelde gebruikersvragen met een van onze ontwikkelaars. Het belangrijkste is dat de gebruiker zo snel mogelijk geholpen wordt.”