Ontruimingen & evacuaties

Ontruimingsalarminstallatie

Soepel, snel en veilig evacuaties coördineren

met behulp van de ontruimingsinstallatie van Picasse

Wanneer grote groepen mensen samen zijn moet je er zeker van zijn dat in geval van nood voldoende mensen beschikbaar zijn om evacuaties en ontruimingen te coördineren. Daarnaast moeten deze bedrijfshulpverleners zo snel mogelijk van de juiste informatie voorzien worden. Wat is de aard van de calamiteit? Wat en waar is de bron?  En zijn de nodige maatregelen genomen? Picasse monitort continu of  er voldoende mensen beschikbaar zijn en zorgt ervoor dat de juiste mensen opgeroepen worden. Daarnaast voorzien wij ze van gedetailleerde informatie over de locatie, aard en ernst van de calamiteit. Door te integreren met bestaande veiligheids-, en gebouwbeheersystemen helpen we bij gericht alarmeren en snel evacueren.

  • Snel & gericht groepen hulpverleners oproepen.
  • Borging van capaciteit voor ontruiming/evacuatie.
  • Betrouwbaar door inzet diverse communicatie kanalen.
  • Gebruiksvriendelijk en efficiënt.
  • Flexibel door gebruik mobiele technologie.

Picasse helpt ook helpen bij:

“Vertrouw op Picasse. Picasse helpt helpen.”

Picasse levert al meer dan 20 jaar oplossingen waarmee we je helpen met het coördineren van communicatie bij  incidenten, ongelukken, verstoringen en in crisissituaties. Onze missie is mensen te helpen met helpen. 

We hebben groot respect en zijn trots op onze gebruikers en we willen zeker zijn dat ze op ons kunnen vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en we helpen graag hun werkomgeving en de wereld een beetje veiliger te maken. We zijn trots op onze mensen die met veel passie en toewijding anderen helpen bij het helpen. We geloven in onze oplossing die ‘gewoon werkt’ en er altijd is als dat nodig is. We zijn altijd bezig met verbeteren. Al 17 jaar!

  • Picasse is makkelijk te gebruiken, flexibel en veelzijdig
  • Picasse ontzorgt in stressvolle tijden
  • Picasse is betrouwbaar, effectief & efficiënt