Hulpverlening

Snel mensen helpen die hulp nodig hebben

Picasse zorgt dat je er klaar voor bent.

Je wilt zo snel mogelijk in actie komen als iemand hulp nodig heeft. Zo min mogelijk aan het toeval overlaten. Picasse helpt bij het monitoren van de paraatheid van een organisatie, help snel reageren en zorgt dat de juiste informatie wordt aangeboden om snel en veilig hulp te bieden.

Organiseren

Om te kunnen reageren  heb je een parate organisatie  nodig. Wij monitoren continu of er  genoeg mensen beschikbaar  zijn om te helpen.

Oproepen!

 Hoe sneller een hulpverlener  op de hoogte is hoe minder schade. Wij maken gebruik van mobiele telefoons, koppelen met systemen en bieden verschillende oplossingen om snel hulp in te roepen.

Informeren!

Om goed en veilig te kunnen werken  moeten hulpverleners direct van de juiste informatie worden voorzien. Wat is de aard van de hulpvraag?  Wat is de ernst? Waar moet ik helpen?  

Wij  voorzien hulpverleners van de juiste informatie om snel en veilig te reageren.

 Communiceren

Wordt de hulpvraag beantwoord? Wij geven inzicht en wij zorgen er voor dat hulpverleners met elkaar kunt communiceren.

Picasse helpt ook helpen bij:

Vertrouw op Picasse. Picasse helpt helpen.”

Picasse levert al meer dan 20 jaar oplossingen waarmee we je helpen met het coördineren van communicatie bij  incidenten, ongelukken, verstoringen en in crisissituaties. Onze missie is mensen te helpen met helpen. 

We hebben groot respect en zijn trots op onze gebruikers en we willen zeker zijn dat ze op ons kunnen vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en we helpen graag hun werkomgeving en de wereld een beetje veiliger te maken. We zijn trots op onze mensen die met veel passie en toewijding anderen helpen bij het helpen. We geloven in onze oplossing die ‘gewoon werkt’ en er altijd is als dat nodig is. We zijn altijd bezig met verbeteren. Al 17 jaar!