notificaties

Ook buiten werktijd op de hoogte blijven? Dat kan!

maandag 28 oktober 2019

De meeste medewerkers willen in hun vrije tijd niet lastig gevallen worden met werkgerelateerde zaken. Daarom alarmeren we bij incidenten alleen BHV’ers die op locatie aanwezig zijn. Maar soms is dat niet voldoende. Met onze nieuwe cc-feature houden we daar rekening mee.

Picasse meldingen ontvangen, onafhankelijk van tijd en locatie

Laatst sprak ik het hoofd BHV van een groot theater. Hij vertelde mij over een incident van enkele maanden geleden. Een van de bezoekers had een hartaanval gekregen en de BHV-organisatie was direct in actie gekomen om te reanimeren. De BHV-coördinator had de betrokken BHV-ers na het incident naar huis gestuurd om van de schrik te bekomen. De coördinator zelf werkte echter gewoon door. Dat ging niet goed. Halverwege de avond kreeg hij een volledige inzinking. Alle stress en spanning was hem teveel geworden…

“Had ik het maar geweten”, verzuchtte het hoofd BHV. “Dan had ik wel wat anders geregeld”.

Mede naar aanleiding van dit incident hebben we de cc-feature ontwikkeld. Een nieuwe functie waarmee we bepaalde gebruikers of gebruikersgroepen ook buiten de locatie of werktijd kunnen informeren over incidenten. Op het moment dat de aanwezige BHV’ers opgeroepen worden, ontvangt het hoofd BHV een kopie van de melding op zijn telefoon. Op die manier ben je altijd op de hoogte en kun je je mensen bijstaan als het nodig is.

Interesse in onze nieuwe cc-feature? Laat het ons weten! We leggen er graag alles over uit.

Neem telefonisch contact op

Telefoon: +31 (0)88 742 27 73

Stuur ons direct een e-mail

Algemeen: info@picasse.com
Administratie: administration@picasse.com
Demo aanvragen: demo@picasse.com

Kom op bezoek

Botterstraat 47
1271XL Huizen

Routeinformatie