Man Down Systeem

Blijf veilig en beveiligd

In werkomgevingen waar alleenwerkers opereren, zoals bouwplaatsen, magazijnen en buitendiensten, is veiligheid van het grootste belang. Het waarborgen van de veiligheid van uw medewerkers, vooral in noodgevallen, is cruciaal. Dit is waar een effectief man-down systeem een essentiële rol speelt.

Man Down Systeem

Een Man-Down Systeem is een veiligheidssysteem dat wordt gebruikt om alleenwerkers te beschermen. Het detecteert wanneer een medewerker in gevaar verkeert, bijvoorbeeld door een val of bewusteloosheid, en activeert automatisch een alarm om hulp te mobiliseren.

Persoonsalarmering, ook wel lone worker alarmering genoemd, maakt maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de veiligheid van alleenwerkers te waarborgen. In geval van nood kan de drager van het systeem, met een simpele handeling zoals het indrukken van een knop, een alarm activeren dat onmiddellijk wordt verzonden naar aangewezen contacten of een centrale meldkamer. Dit alarm kan worden verzonden via telefoon, sms of e-mail.

SOS-Knoppen: Eenvoudige en Effectieve Man-Down Oplossing

Het Picasse-systeem biedt een uitstekende man-down oplossing met speciaal ontworpen SOS-knoppen. Deze knoppen vormen een superieure keuze ten opzichte van reguliere smartphone-apps. Waarom? Omdat ze niet afhankelijk zijn van complexe instellingen of toestemmingen op een telefoon, waardoor ze betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker zijn. Met Picasse’s SOS-knoppen kunnen alarmen eenvoudig worden verzonden via telefoon, sms en/of e-mail, zodat hulp snel ter plaatse kan zijn wanneer dat het meest nodig is. Desgewenst kan er ook direct een open telefoonverbinding gestart worden om direct contact te onderhouden.

De Picasse SOS-knoppen zijn ontworpen met het oog op de veiligheid en beveiliging van uw medewerkers. Ze bieden gemoedsrust, wetende dat in geval van een noodsituatie snel en doeltreffend actie kan worden ondernomen. Met één druk op de knop wordt de juiste hulp gewaarschuwd, waardoor de reactietijd aanzienlijk wordt verkort en de kans op ernstige gevolgen wordt geminimaliseerd.

Kies voor Picasse als uw betrouwbare partner in man-down beveiliging. Wij begrijpen het belang van een snelle en adequate respons wanneer elke seconde telt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Picasse uw alleenwerkers effectief kan beschermen met geavanceerde man-down oplossingen.

Meer weten over man-down alarmering?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met u op.