Klantervaringen

Lees hier alles over de ervaringen van onze klanten met ons systeem.
Roy Brouwer

ING Wholesale Technologie

“Vanuit ING Wholesale Technologie maken wij al jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van de Picasse functionaliteiten, om de bereikbaarheid van onze specialisten tijden stand-by diensten te garanderen en daarnaast de management business lijn via SMS te informeren wanneer we een groot aantal groepen tegelijk willen bereiken.

De SMS en call diensten van Picasse helpen ons enorm en hebben er voor gezorgd dat de bereikbaarheid van onze IT specialisten enorm is verbeterd. Daarnaast worden eventuele incidenten met Picasse altijd adequaat en snel opgepakt.”

Martin Tamminga

Veiligheidsregio Fryslan

“Picasse is een systeem waarvan je hoopt dat er nooit gebruik van hoeft te maken. Maar als het erop aankomt, moet je er wel van op aan kunnen. De software is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt het helemaal inrichten naar je eigen bedrijfsproces. Daarbij krijg je goede ondersteuning.

Het mooie van Picasse is dat je heel gericht alarm kunt slaan op basis van aanwezigheid. Zo val je mensen die niet inzetbaar zijn, ook niet lastig met meldingen.

Het is verder een groot voordeel dat je op voorhand kunt zien welke medewerkers beschikbaar zijn en dat je tijdens het alarmeren feedback krijgt wie bericht hebben gekregen. Zo weet je als ploegleider precies welke mensen je hebt om incidenten te stabiliseren.”

Anke van Dijk

Gemeente Zeewolde

“Picasse geeft ons een voorsprong in het geval van een calamiteit omdat we veel efficiënter kunnen alarmeren en dit maakt de bedrijfshulpverlening sneller en flexibeler.”

Pascal Wijna

Gemeente Enschede

“Sinds wij zijn overgestapt van de ouderwetse “piepers” naar Picasse is de bereikbaarheid van onze hulpverleners en agressieteams gegroeid van 20% naar 99%.”

Bastiaan Kadee

Gemeente Harderwijk

“De bediening van de alarmeringstablet is erg logisch, duidelijk en intuïtief in een alarmsituatie en geeft ook flexibiliteit en meer alarmeringsmogelijkheden in specifieke situaties.”

Deel jouw ervaring