Universiteit Collegezaal Studenten

Klantervaringen

Referenties & recensies

Slider

Picasse biedt veelzijdige urgente-, en crisiscommunicatie oplossingen voor organisaties in verschillende bedrijfstakken

"Sinds wij zijn overgestapt van de ouderwetse “piepers” naar de Picasse BHV app is de bereikbaarheid van onze BHV-ers en leden van de agressieteams gegroeid van 20% naar 99%."

Pascal Wijnia

Gemeente Enschede

"De Picasse BHV app geeft ons een voorsprong in geval van een calamiteit omdat we veel efficiënter kunnen alarmeren en dit maakt de bedrijfshulpverlening sneller en flexibeler."

Anke van Dijk

Gemeente Zeewolde

“De bediening van de Picasse BHV alarmeringstablet is erg logisch, duidelijk en intuïtief in een alarmsituatie en geeft ook flexibiliteit en meer alarmeringsmogelijkheden in specifieke situaties.”

Bastiaan Kadee

Gemeente Harderwijk

“Met Picasse is de BHV (telefonisch of via intranet) voor iedereen bereikbaar zonder tussenkomst van de receptionist.”

Dirk-Jan Kuiken

FUMO

Uitgelichte referentie

Ook tevreden met het systeem van Picasse? Vertel het ons!
Elke maand lichten wij er een referentie uit. Deze maand van Veiligheidsregio Fryslan:

"Alarmeren op basis van aanwezigheid"
Picasse is een systeem waarvan je hoopt dat er nooit gebruik van hoeft te maken. Maar als het erop aankomt, moet je er wel van op aan kunnen. De software is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt het helemaal inrichten naar je eigen bedrijfsproces. Daarbij krijg je goede ondersteuning.
Het mooie van Picasse is dat je heel gericht alarm kunt slaan op basis van aanwezigheid. Zo val je mensen die niet inzetbaar zijn, ook niet lastig met meldingen. Het is verder een groot voordeel dat je op voorhand kunt zien welke medewerkers beschikbaar zijn en dat je tijdens het alarmeren feedback krijgt wie bericht hebben gekregen. Zo weet je als ploegleider precies welke mensen je hebt om incidenten te stabiliseren.

Martin Tamminga, Veiligheidsregio Fryslan

Martin Tamminga, Veiligheidsregio Fryslan

Meer weten? Neem contact op

Uitproberen? Vraag een demo aan