Universiteit Collegezaal Studenten

Klantervaringen

Referenties & recensies

Slider

Picasse biedt veelzijdige urgente-, en crisiscommunicatie oplossing voor organisaties in verschillende bedrijfstakken

"Sinds wij zijn overgestapt van de ouderwetse “piepers” naar de Picasse BHV app is de bereikbaarheid van onze BHV-ers en leden van de agressieteams gegroeid van 20% naar 99%."

Pascal Wijnia

Gemeente Enschede

"De Picasse BHV app geeft ons een voorsprong in geval van een calamiteit omdat we veel efficiënter kunnen alarmeren en dit maakt de bedrijfshulpverlening sneller en flexibeler."

Anke van Dijk

Gemeente Zeewolde

“De bediening van de Picasse BHV alarmeringstablet is erg logisch, duidelijk en intuïtief in een alarmsituatie en geeft ook flexibiliteit en meer alarmeringsmogelijkheden in specifieke situaties.”

Bastiaan Kadee

Gemeente Harderwijk

“Met Picasse is de BHV (telefonisch of via intranet) voor iedereen bereikbaar zonder tussenkomst van de receptionist.”

Dirk-Jan Kuiken

FUMO

Uitgelichte referentie

Elke maand lichten wij een referentie uit. Ook tevreden met het systeem van Picasse? Vertel het ons. Deze maand is de uitgelichte recensie van Veiligheidsregio Fryslan:

"Alarmeren op basis van aanwezigheid"
Picasse is een systeem waar van je hoopt zo min mogelijk gebruik van te maken maar dat je er wel van op aan kunt dat het altijd werkt. Gebruiksvriendelijk en in te richten naar de behoefte van het eigen bedrijfsproces met een goede ondersteuning. Met Picasse kun je alarmeren op basis van aanwezigheid zodat je mensen die niet inzetbaar zijn ook niet lastig valt met meldingen. Het is verder een groot voordeel dat je op voorhand uit kunt lezen wie inzetbaar is en dat je tijdens het alarmeren feedback krijgt wie er bereikt is en welk potentieel aan menskracht je als ploegleider hebt om incidenten te stabiliseren.

Martin Tamminga, Veiligheidsregio Fryslan

Martin Tamminga, Veiligheidsregio Fryslan

Meer weten? Neem contact op

Uitproberen? Vraag een demo aan