Incidentcommunicatie

Incidentmanagement voor proces en organisatie overschrijdende incidenten

Multidisciplinaire integrale incident communicatie

Speciaal voor incidenten die afdelingen overschrijden

Incidenten kunnen handmatig gemeld worden, maar ook automatisch door bijvoorbeeld ICT monitoring systemen, gebouw beheersingssystemen, veiligheidssystemen, bewakingssystemen, enzovoort. Voor veel incidenten zijn multidisciplinaire teams nodig. Picasse integreert en communiceert incidentmeldingen naar mobiele telefoons en andere systemen zonder dat er ingewikkelde integratietrajecten nodig zijn. Zo kunnen multidisciplinaire teams snel in actie komen en het incident oplossen.

  • Automatische alarmering van incidenten via bestaande kanalen.
  • Flexibel en volledig autonoom systeem.
  • Automatisch escaleren en overleggen.
  • Zeer gemakkelijk te integreren met bestaande systemen en processen.

Picasse helpt ook helpen bij:

Waarom Picasse

Wij leveren al jaren oplossingen waarmee we je helpen met het coördineren van communicatie bij incidenten en in crisissituaties. Onze missie is mensen te helpen met helpen.

“Vertrouw op Picasse. Picasse helpt helpen.”

We hebben groot respect en zijn trots op hulpverleners en we willen zeker zijn dat ze op ons kunnen vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en we helpen graag hun werkomgeving en de wereld een beetje veiliger te maken. We zijn trots op onze mensen die met veel passie en toewijding anderen helpen bij het helpen. We geloven in onze oplossing die ‘gewoon werkt’ en er altijd is als dat nodig is. We zijn altijd bezig met verbeteren. Al 17 jaar!

Wij zijn Picasse

  • Picasse is makkelijk te gebruiken
  • Picasse ontzorgt in stressvolle tijden
  • Picasse is betrouwbaar & efficiënt