Incidentcommunicatie

Incidenten & verstoringen

Schade beperken door je telefoon te gebruiken.

Wanneer er sprake is van een incident moet je snel en betrouwbaar de juiste mensen op kunnen roepen. Of het nu gaat om een geweldsincident, een storing van een belangrijke machine,  een ongeval, een virusaanval op het computersysteem of brand.  Er is vrijwel altijd sprake van een urgente situatie waarbij informatie, kennis en reactiesnelheid in grote mate bepalen hoe groot de gevolgen  zijn.  Picasse biedt een flexibele integrale oplossing die gebruik maakt van de mogelijkheden van  mobiele telefoons, tablets, persoonlijke oproepknoppen om snel en gericht de juiste mensen op te roepen en ze te voorzien van essentiële informatie zodat ze snel en adequaat kunnen reageren.

Picasse wordt veel gebruikt door zorg en hulpverleners, ict-ers, beveiligers, handhavers en (storings)monteurs.

Picasse helpt ook helpen bij:

Vertrouw op Picasse. Picasse helpt helpen.”

Picasse levert al meer dan 20 jaar oplossingen waarmee we je helpen met het coördineren van communicatie bij  incidenten, ongelukken, verstoringen en in crisissituaties. Onze missie is mensen te helpen met helpen. 

We hebben groot respect en zijn trots op onze gebruikers en we willen zeker zijn dat ze op ons kunnen vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en we helpen graag hun werkomgeving en de wereld een beetje veiliger te maken. We zijn trots op onze mensen die met veel passie en toewijding anderen helpen bij het helpen. We geloven in onze oplossing die ‘gewoon werkt’ en er altijd is als dat nodig is. We zijn altijd bezig met verbeteren. Al 17 jaar!