Persoonsalarmering voor hulpverleners

Geweld tegen hulpverleners lijkt steeds meer toe te nemen. De oplossingen van Picasse helpen huisartsen, verpleegkundigen en ambulancepersoneel om toch de hulp te bieden die nodig is!

Ambulancemedewerkers vragen omstanders om ruimte te maken zodat ze hun werk kunnen doen. Die zijn het daar echter niet mee eens. Waar bemoeien die hulpverleners zich mee? De omstanders weigeren mee te werken en er ontstaat een vervelende situatie. Een van de ambulancemedewerkers drukt onopvallend op zijn alarmknop. De centrale krijgt het alarm binnen en schakelt meteen met de agenten die al onderweg zijn. Voor de zekerheid wordt er nog een extra politieauto geregeld.

Onze oplossing

  • Discreet alarm slaan bij dreigende situaties.
  • Voorkomen escalaties door snel ingrijpen.
  • Verbonden met alarmcentrale die kan meeluisteren.
  • Altijd je eigen alarm bij de hand, een veilig gevoel.
  • Meer focus op je eigenlijke taak als hulpverlener.

Onze aanpak

We helpen je bij het inrichten van de applicatie en de workflow zodat alarmsignalen bij de goede partij(en) terecht komen. Voordat het systeem live gaat, testen de gebruikers of alles goed werkt. Ook kunnen we een training geven over de nieuwe werkwijze. Voor ons geen anonieme helpdesk. Wij geloven in persoonlijke dienstverlening. Bij vragen of problemen, kun je meteen terecht bij onze deskundige medewerkers.

Andere artikelen die mogelijk interessant zijn