Persoonsalarmering voor zorgverleners

Picasse helpt je helpen!

Huisartsen, verpleegkundigen of ambulancepersoneel. Geweld tegen hulpverleners lijkt steeds meer toe te nemen. De oplossingen van Picasse helpen je om toch de hulp te bieden die nodig is!

Picasse helpt ook helpen bij:

Onze oplossing

Hulpverlener in nood

Ambulancemedewerkers vragen omstanders om ruimte te maken zodat ze hun werk kunnen doen. Die zijn het daar echter niet mee eens. Waar bemoeien die hulpverleners zich mee?

Het loopt uit de hand

De omstanders weigeren mee te werken en er ontstaat een vervelende situatie. Een van de ambulancemedewerkers drukt onopvallend op zijn alarmknop.

Snel hulp ter plekke

De centrale krijgt het alarm binnen en schakelt meteen met de agenten die al onderweg zijn. Voor de zekerheid wordt er nog een extra politieauto geregeld.

Onze aanpak

1
2
3

Snelle implementatie

We helpen je bij het inrichten van de applicatie en de workflow zodat alarmsignalen bij de goede partij(en) terecht komen.

Gebruikerstesten

Voordat het systeem live gaat, testen de gebruikers of alles goed werkt. Ook kunnen we een training geven over de nieuwe werkwijze.

24/7 Ondersteuning

Voor ons geen anonieme helpdesk. Wij geloven in persoonlijke dienstverlening. Bij vragen of problemen, kun je meteen terecht bij onze deskundige medewerkers.

Vertrouw op Picasse. Picasse helpt helpen.”

Picasse levert al meer dan 20 jaar oplossingen waarmee we je helpen met het coördineren van communicatie bij  incidenten, ongelukken, verstoringen en in crisissituaties. Onze missie is mensen te helpen met helpen. 

We hebben groot respect en zijn trots op onze gebruikers en we willen zeker zijn dat ze op ons kunnen vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en we helpen graag hun werkomgeving en de wereld een beetje veiliger te maken. We zijn trots op onze mensen die met veel passie en toewijding anderen helpen bij het helpen. We geloven in onze oplossing die ‘gewoon werkt’ en er altijd is als dat nodig is. We zijn altijd bezig met verbeteren. Al 17 jaar!