Veiligheid alleenwerkers
Alarmsysteem voor alleenwerkers

Werken op afgelegen plaatsen?

Wij blijven in de buurt!

Als je op plekken werkt waar weinig mensen zijn dan biedt ons platform de perfecte oplossing om snel je collega’s te waarschuwen. Stel je bent op de bouwplaats, ergens achteraan aan het zagen en de zaag schiet plotseling omhoog… Er is niemand in de buurt maar door op onze knop te drukken alarmeer je het hoofdkantoor én je collega’s in de buurt. Ze komen je meteen helpen!

Picasse helpt ook helpen bij:

Vertrouw op Picasse. Picasse helpt helpen.”

Picasse levert al meer dan 20 jaar oplossingen waarmee we je helpen met het coördineren van communicatie bij  incidenten, ongelukken, verstoringen en in crisissituaties. Onze missie is mensen te helpen met helpen. 

We hebben groot respect en zijn trots op onze gebruikers en we willen zeker zijn dat ze op ons kunnen vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en we helpen graag hun werkomgeving en de wereld een beetje veiliger te maken. We zijn trots op onze mensen die met veel passie en toewijding anderen helpen bij het helpen. We geloven in onze oplossing die ‘gewoon werkt’ en er altijd is als dat nodig is. We zijn altijd bezig met verbeteren. Al 17 jaar!