Succesvol event Veiligheid & Innovatie

Afgelopen 19 juni was het team van Picasse met een eigen stand aanwezig op het evenement Veiligheid & Innovatie in Zeist. Veel bedrijven waren naar de KNVB campus afgereisd om het event bij te wonen. Een mooie gelegenheid voor ons om nieuwe contacten te leggen en meer te horen over de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Een mooi programma

Dagvoorzitter Ellie Lust deed de aftrap en leidde de dag in goede banen. Op het programma stonden allerlei interessante workshops en activiteiten. Zo hield Nico Kaptein een lezing over het omgaan met nieuwe risico’s en bedreigingen en raakte Bas Westerweel het publiek met een indrukwekkende workshop. Hij vertelde daarin over zijn hartstilstand op het voetbalveld. Bas had het geluk dat er mensen in de buurt waren die wisten hoe ze hem moesten reanimeren. Met zijn aangrijpende verhaal maakte hij het onderwerp heel persoonlijk en concreet.

Het belang van snel alarm

De innovatieve software van Picasse sluit hier mooi op aan op. Directeur Rico Lammerts-van Bueren legt uit:

“Je kunt de zaken op papier nog zo goed geregeld hebben, maar in een crisissituatie gaat het erom dat de hulpverleners er meteen bij zijn. Daarom hebben we een aantal live demonstraties gehouden om te laten zien hoe je met onze software snel alarm kunt slaan via de app, SMS, telefoon en mail. Met onze software kun je alle kanalen tegelijkertijd inzetten. Dat is belangrijk, want je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken zodat er snel hulp komt”.

Met dank aan de Veiligheidspiramide

De Veiligheid en Innovatie beurs is een initiatief van de Veiligheidspiramide die hiermee kennisdeling en samenwerking wil bevorderen. Wat ons betreft is dat zeker gelukt. Het team van Picasse kijkt terug op een bijzonder geslaagd evenement.

Wil je meer weten over de slimme software van Picasse, laat het ons weten!

Andere artikelen die mogelijk interessant zijn