Dé app voor bedrijfsbrede communicatie bij incidenten 

Snel & Direct

De Picasse app maakt real-time communicatie mogelijk, waardoor belangrijke informatie onmiddellijk kan worden gedeeld met alle relevante partijen. Dit is vooral belangrijk bij noodsituaties of incidenten waarbij snelle respons cruciaal is.

Bereik en Bereikbaarheid

Met de Picasse app kunnen berichten en updates eenvoudig worden verspreid naar alle medewerkers, ongeacht hun locatie. Dit is vooral nuttig als medewerkers verspreid zijn over verschillende kantoren, locaties of zelfs thuis werken.

Centralisatie van Informatie

de Picasse app dient als centraal platform waarop relevante informatie, updates, richtlijnen en instructies worden geplaatst. Dit voorkomt verwarring door het gebruik van meerdere kanalen voor communicatie tijdens incidenten.

Segmentatie en Doelgerichtheid

Afhankelijk van de aard van het incident kunnen berichten specifiek worden gericht op relevante teams of afdelingen, waardoor de informatie gerichter en relevanter wordt.

Documentatie en Geschiedenis

De Picasse app dient als een archief voor alle communicatie tijdens incidenten. Dit kan nuttig zijn voor latere analyse, evaluatie en het verbeteren van toekomstige reacties op incidenten.

Multimediale Inhoud

De Picasse app kan niet alleen tekstuele berichten bevatten, maar ook afbeeldingen, video’s en andere multimedia om informatie duidelijker over te brengen.

Notificaties

Doormiddel van push-meldingen, sms en gesproken berichten  zorgt de Picasse app  dat belangrijke informatie niet over het hoofd wordt gezien, zelfs als medewerkers niet actief naar het platform kijken.

Beheer van Reactieprocessen

De Picasse app kan workflows en stappenplannen bevatten voor het afhandelen van specifieke incidenten, waardoor een gestructureerde en gecoördineerde reactie mogelijk wordt.

Kortom, een goed ontworpen app voor bedrijfsbrede communicatie bij incidenten verbetert de efficiëntie, effectiviteit en coördinatie van de reactie op incidenten aanzienlijk.

Andere artikelen die mogelijk interessant zijn