Agressie op de werkvloer

Agressie op de werkvloer verandert je leven.

Picasse helpt je helpen, zodat je snel weer veilig bent.

Steeds meer mensen komen agressie tegen op de werkvloer. Werk je bij de receptie? In de zorg? Achter de balie? In het onderwijs? Mensen die boos en agressief zijn zorgen voor veel stress en angstige situaties. Picasse is er altijd, geeft je een veilig gevoel en zorgt dat je tijdig geholpen kunt worden. En maakt het mogelijk om op discrete wijze je collega’s om assistentie vragen. 

Picasse helpt ook helpen bij:

Vertrouw op Picasse. Picasse helpt helpen.”

Picasse levert al meer dan 20 jaar oplossingen waarmee we je helpen met het coördineren van communicatie bij  incidenten, ongelukken, verstoringen en in crisissituaties. Onze missie is mensen te helpen met helpen. 

We hebben groot respect en zijn trots op onze gebruikers en we willen zeker zijn dat ze op ons kunnen vertrouwen. We zijn trots op het vertrouwen van onze klanten en we helpen graag hun werkomgeving en de wereld een beetje veiliger te maken. We zijn trots op onze mensen die met veel passie en toewijding anderen helpen bij het helpen. We geloven in onze oplossing die ‘gewoon werkt’ en er altijd is als dat nodig is. We zijn altijd bezig met verbeteren. Al 17 jaar!