Picasse Applicaties

Uw urgente communicatie:
onze zorg!

Slider

Picasse voor urgente communicatie oplossingen

Het uitvinden van toepassingen en diensten voor urgente communicatie is ons 'levenswerk’. Net als de bekende schilder Picasso zijn we van nature nieuwsgierig. We kijken anders naar problemen en passen nieuwe oplossingen toe. We doen niet alleen wat klanten vragen, we doen graag een stap extra.

Een betrouwbaar communicatiesysteem

Bij incidenten of een crisis is het belangrijk om snel en daadkrachtig op te treden.  Directe en duidelijke communicatie voorkomt dat problemen uit de hand lopen zodat de schade voor de organisatie beperkt blijft. Hiervoor is een betrouwbaar communicatiesysteem nodig.

Veel bekende organisaties kiezen voor Picasse

Steeds meer organisaties maken gebruik van de oplossingen van Picasse voor hun urgente communicatie. Daardoor kunnen ze efficiënt ingrijpen in noodsituaties zodat de zakelijke continuïteit beter is gewaarborgd.

Interesse?

Vraag een vrijblijvende demo aan om te ervaren hoe het Picasse systeem helpt om incidenten in de kiem te smoren door de juiste personen te mobiliseren en in stelling te brengen.

Toepassingen

Het Picasse platform is 100% modulair opgezet waardoor het heel flexibel is. Afhankelijk van de wensen en eisen, bepalen we samen met onze klant welke functies een organisatie nodig heeft. Natuurlijk kunnen we de configuratie op elk gewenst moment weer wijzigen.

Omdat we het Picasse systeem volledig in-house ontwikkelen, kunnen we snel leveren en ideeën van gebruikers omzetten in nieuwe functionaliteit.

Toepassingen

Werkwijze

De systemen van Picasse integreren naadloos met bestaande gebouwbeheer-, beveiligingssystemen, brandmeldcentrale(s) en alarmknoppen.

Daardoor ontvang je automatisch meldingen op je smartphone zodat je aanvullende communicatie acties kunt opstarten.

 

Meer weten

Klantervaringen

"Picasse heeft ons een nieuw niveau van ondersteuning en klantvriendelijkheid laten zien. Picasse komt zelf met ideeën, initiatief en verbeteringen. Kortom, complete ontzorging!"

Jos Bal

Hogeschool Rotterdam

"Sinds wij zijn overgestapt van de ouderwetse “piepers” naar Picasse BHV Alarmering is de bereikbaarheid van onze BHV-ers en leden van de agressieteams gegroeid van 20% naar 99%."

Pascal Wijnia

Gemeente Enschede

"De Picasse app geeft ons een voorsprong in geval van een calamiteit omdat we veel efficiënter kunnen alarmeren en dit maakt de bedrijfshulpverlening sneller en flexibeler."

Anke van Dijk

Gemeente Zeewolde

“De bediening van de Picasse alarmeringstablet is erg logisch, duidelijk en intuïtief in een alarmsituatie en geeft ook flexibiliteit en meer alarmeringsmogelijkheden in specifieke situaties.”

Bastiaan Kadee

Gemeente Harderwijk

Breed inzetbaar

Het urgente communicatiesysteem van Picasse is heel veelzijdig. Het wordt gebruikt door allerlei verschillende organisaties voor uiteenlopende toepassingen: het melden van urgente systeemstoringen, communicatie rondom ICT incidenten, ter vervanging van de PZI/semafoons en tijdens crisiscommunicatie.

Voorbeelden

eneco-logo
esa-logo
ing-logo
ede-logo
nuon-logo
wageningen-logo
parenco-logo
APG logo
eneco-logo
esa-logo
ing-logo
ede-logo
nuon-logo
wageningen-logo
parenco-logo
APG logo
Slider